Hvem er Sjællands VikarService?

Vikar Mand

Sjællands Vikarservice har eksisteret siden 1979.

Vores værdier har rødder i landbruget, hvor alle opgaver skal løses grundigt og til tiden. Køerne skal malkes, grisene passes og marken kan ikke stå til. Det er denne mentalitet, med ansvarsfølelse og grundighed, som vi tager med os videre, uanset hvilke opgaver vi løser.

I dag løser vi nemlig også mange opgaver i industri, bygge- og transportbranchen. Her bliver vores vikarer, der i gennemsnit har været hos os i 6-7 år, rekrutteret om og om igen, idet vores erhvervskunder véd, at vi kun udlejer kompetente, engagerede og fleksible vikarer.

 

Vikarer til hele landet

Sjællands VikarService er medlem af den landsdækkende organisation VikarService. Med det medlemsskab opnår vi en række interessante fordele, som de fleste af vores kunder kan drage fordel af. Vi rykker hurtigt ud med lokale vikarer til det område, din opgave skal udføres i. Dette sikrer dig en god pris ekskl. moms, da omkostninger til overnatning og forplejning kan udelades.

Ydermere kan vores vikarbureau trække på vikarer fra hele landet og dette gør, at vi med sikkerhed kan dække dine behov og indfri dine forventninger med den mest optimale løsning.

Vi er stolte af vores vikarbureau, fordi vores kvalitetsniveau på alle måder er meget højt.

Vi er stolte over, at vores kunder finder os troværdige og professionelle, og at de derfor også vælger at blive hos os i mange år.

Kontakt os

Indtast dit navn og telefonnummer, så vender vi tilbage og fortæller dig meget mere.


Michael Joensen
 24 40 17 80