Vikarservice - dit lokale vikarbureau

Vikar1rgb

Om os

Sjællands Vikarservice har eksisteret siden 1979. Vi har vores rødder i landbruget, hvor vi startede som en forening. Her har den vigtigste opgave været at hjælpe landmændende i tilfælde af sygdom og ferie. Vi sørger stadig for at dyrene bliver passet og marken står som den skal, men i dag løser vi også opgaver for entreprenører, anlægsgartnere, foderstoffirmaer og andre som efterspørger vores stabile landbrugsvikarer. 

Vi passer godt på vores vikarer, og flere af dem har været hos os i over 10 år. Vores vikarer sætter en ære i at få arbejdet gjort grundigt, til tiden og med stor seriøsitet.

Klar til at hjælpe

Har du brug for en vikar i en kortere eller længere periode? Vi sørger for at du får en kompetent og stabil vikar. Vi dækker hele Sjælland.

Er uheldet ude og du har akut brug for hjælp, kan du benytte dig af vores døgnvagt telefon.

Vi lever af at levere professionelle vikarer til forskellige opgaver bl.a. inden for transport, industri, bygge og anlæg, entreprenører og landbrug. 

Har du brug for en stabil vikar?

Vi leverer professionel assistance til transport, landbrug, industri, håndværkere, entreprenører, maskinstationer, skadeservice samt alle andre, der har brug for en stabil og ansvarsfuld vikar i en kortere eller længere periode.

Vi er fleksible og tilbyder derfor også meget gerne individuelle aftaler med vores kunder og samarbejdspartnere, alt efter hvilke arbejdsopgaver vi skal levere vikarer til.

Vi klarer det administrative, og du har ingen udgifter til G-Dage, sygedagpenge, opsigelsesperiode m.v., og du betaler kun for effektiv arbejdstid ekskl. moms.

Kontakt os på telefon 24 40 17 80 eller mail info@vikarvikan.dk og fortæl hvad vi kan hjælpe dig med.

Vil du høre mere?

Indtast dit navn og telefonnummer, så vender vi tilbage og fortæller dig meget mere.